Skicka smart och enkelt med Dhl

23 april 2020 jenny_olsson

När man ska skicka paket eller andra försändelser i form av till exempel dokument, pallar och containrar så vill man givetvis skicka på det bästa och billigaste viset. Men att sitta och leta mellan olika företag tar tid och kan kännas lite jobbigt. Men det finns en smart jämförelsetjänst där man snabbt kan få fram priser och kan boka sin försändelse som heter paket.se

Här kan man skicka paket med många välkända bolag, däribland dhl. Fördelen med att boka paketet via sidan istället för att boka direkt hos Dhl är att det faktiskt blir billigare. När man bokar sin försändelse direkt med Dhl betalar man både för tjänsten och kundservice men när man bokar med paket.se betalar man inte för kundservicen. Dessutom kan paket.se erbjuda billigare alternativ än Dhl själva i och med att de har så många kunder som skickar sina paket via deras sida. Därmed har de en rabatt som de i sin tur kan erbjuda sina kunder. 

 

På deras sida kan man enkelt fylla information om försändelsen som kan bestå av såväl dokument, pall, flyttgods, paket eller container och på bara någon minut får man fram information om försändelsen via en prisräknare. Vilket gör att man inte bara sparar pengar med den här tjänsten genom att skicka på det billigaste sättet utan även att man sparar tid. Är man ett företag som skickar försändelser ganska ofta är detta guld värt då det sparar massor av tid. 

I tider som dessa kanske många skickar fler paket än någonsin. Som privatperson kanske man vill skicka en hälsning eller födelsedagspresent som man inte kan resa och hälsa på i nuläget. Men även för företag begränsas resandet och man kan vara i större behov av att skicka dokument och försändelser som man kanske annars hade åkt ut till kunden med. Att använda sig av paket.se och Dhl:s tjänster sparar både tid och pengar, så mycket bättre kan det inte bli!

Fler nyheter