Tips for love and sex

21 april 2020 cecilia_olsson

Det finns väldigt många fördelar med sex, bland annat talar forskning för att ett bra sexliv förbättrar hälsan både fysiskt och mentalt. Detta gäller inte enbart sex tillsammans med en partner, även sexleksaker bidrar till välmående. Sexleksaker kommer i många färger och former, de har olika egenskaper och ger njutning på olika sätt. Därför kan det vara en god idé att skaffa sig några olika för att kunna variera välbefinnandet.

Lär känna dig själv

Genom att tillfredsställa sig själv, med fingrar, händer eller sexleksaker bidrar man inte bara till en bättre hälsa utan man lär sig dessutom vad det är man njuter av och tycker är skönt. Den kunskapen kan man sedan ta med sig när man ska ha sex med en partner för att kunna guida honom eller henne till vad man njuter mest av. Det vinner man själv och partnern på eftersom de allra flesta tycker att det är skönt att både ge och få orgasm. 

Jämför och hitta favoriter

Lovebuddy.se är en opartisk webbportal som fungerar som en jämförelsesida. På sidan kan man läsa en lång rad olika inlägg som fungerar som en guidning inom sexleksaksbranschen. Där finns rekommendationer, förslag på olika produkter, beskrivningar kring högkvalitativa sexleksaker samt mycket mer. När man kommit fram till vilken produkt man vill testa eller om man redan har en favorit så kan Lovebuddy även hjälpa till att hitta i vilken butik man kan köpa produkten.

Inspiration till sovrummet

Vissa gånger kanske man inte är ute efter en leksak utan bara lite inspiration, då kan man gå in på Lovebuddy.se och läsa rekommendationer på olika spännande lekar i sovrummet, diverse sexspel som man kan spela samt förklaringar kring olika fetischer och förkortningar. Vill man veta mer om sexleksaker eller annat som har med det att göra så är Lovebuddy.se rätt sida att besöka.

 

Fler nyheter